Op 26 september organiseerde Twente Milieu de tweede editie van het ‘Onvergetelijk Ontbijt’. De deelnemers moesten vroeg uit de veren; om 07:00 stond het ontbijt klaar in een speciaal voor de gelegenheid mooi aangeklede loods van Twente Milieu. Op alle details was gelet; de catering werd verzorgd door sociale onderneming De Sterkerij en stoelen, tafels en servies kwamen van kringloopbedrijf Het Goed. 

Op het menu deze ochtend? Een boeiende presentatie en groepsdiscussie over bestrijding van de eikenprocessierups, een gesprek over het strooibeleid in de winter en een presentatie over textielinzameling. TexPlus bestuursleden Bas Assink (Twente Milieu), Auke van der Hoek (Het Goed) en Annemieke Koster (Enschede Textielstad) vertelden hoe hun organisaties omgaan met recycling van textiel en hoe we binnen TexPlus samenwerken om richting een circulaire textielketen te komen.