TexPlus op het RTL Nieuws!

Reportage over TexPlus op het RTL Nieuws

Verslaggever Maarten Veeger van RTL Nieuws bezocht eerder deze week diverse partners van TexPlus. Hierover maakte hij niet alleen een item voor het RTL Nieuws van maandagavond, maar ook een wat langer item over TexPlus, dat nu te zien is op RTLnieuws.nl.

De hele keten in beeld; van het door Twente Milieu ingezamelde textiel dat bij Regionaal Textielsorteercentrum Twente (het gezamenlijke sorteerbedrijf van kringloopbedrijven Het Goed en De Beurs) wordt gebracht tot vervezeling bij Frankenhuis Textielrecycling, chemische recycling van katoen door saXcell, testen en ontwikkelingen in het Circulair Textiel Lab van Saxion Hogeschool en het ontwikkelen van nieuwe doeksoorten en businessmodellen bij Enschede Textielstad. Bekijk de reportage hier: