EU Green Week Meet-Up op 3 juni aanstaande

Uitnodiging: TexPlus meetup 3 juni 2021

De jaarlijkse European Green Week is een initiatief van de European Comission om stakeholders bijeen te brengen op thema’s die in de EU Green Deal van belang zijn. Dit jaar staat de week in het teken van ‘zero pollution’. Op 3 juni organiseren stichting TexPlus en Provincie Overijssel een gezamenlijke online bijeenkomst in het kader van de EU Green Week. Ben jij erbij?

TexPlus Meet-up: Unravelling the role of Crcular Textiles in a Zero Pollution Europe

Op donderdag 3 juni, tijdens de EU Green Week 2021, organiseren Stichting TexPlus en de Provincie Overijssel een meet-up om de stand van zaken van de circulaire textielketen in Europa te bespreken, en vooruit te kijken naar de komende Europese Textielstrategie.

TexPlus zal een update geven van zijn best-practice programma om de kringloop te sluiten in textile-to-textile recycling in een regionaal volledig ecosysteem voor post-consumer textiel. Daarna zullen de TexPlus bestuurders in gesprek gaan met stakeholders uit heel Europa om de noodzakelijke voorwaarden te bespreken om de overgang naar een volledig circulaire keten te versnellen en bij te dragen aan de ambities voor nul vervuiling van water, lucht en bodem.

Aanmelden voor de online bijeenkomst

De bijeenkomst duurt van 12:00 – 13:00 uur en is gratis bij te wonen. Aanmelden kan via deze link. Je ontvangt dan op het e-mailadres dat je invult updates over het programma en een URL om deel te nemen aan de bijeenkomst op 3 juni.