Wordt Jan Mahy Change Inc. Changemaker of the Week?

Jan Mahy (Saxion) genomineerd als Change Inc. Changemaker of the Week

Change Inc. Is een online platform dat duurzame en circulaire ondernemingen, projecten, activiteiten en personen een podium geeft. Onder de noemer ‘changemaker of the week’ worden iedere week diverse personen geïnterviewd. Bezoekers van de website kunnen vervolgens op hun favoriete Changemaker stemmenDeze week staat het platform in het teken van koplopers in de kleding- en textielindustrie. Onze voorzitter Jan Mahy is in zijn hoedanigheid als lector Sustainable & Functional Textiles aan Saxion Hogeschool geïnterviewd door het platform. 

Lees het interview met Jan hier en neem zeker ook de tijd om de interviews met mede-changemakers Bert van Son en Laura de Jong te lezen!