Bezoek TexPlus partners op de Circular Textile Days

Eerste editie Circular Textile Days 

Op dinsdag 14 en woensdag 15 september aanstaande zal in Amersfoort de eerste editie van de Circular Textile Days plaatsvinden. Na ruim een jaar uitstel in verband met de coronapandemie opent de beurs haar deuren in de Prodentfabriek in Amersfoort. Tientallen exposanten zullen hun ontwikkelingen op het gebied van Circulair textiel laten zien. 

TexPlus partners Enschede Textielstad, Frankenhuis, Saxion en SaXcell hebben een stand op de beursvloer. Wees welkom om hen te bezoeken! Op dinsdag 14 september zal Annemieke Koster van Enschede Textielstad een lezing geven getiteld ‘the status and opportunities of textile production nearby and the collaboration with Frankenhuis textile recycling, part of Boer Group. 

Bekijk het hele programma hier