Zien we je volgende week op de Circular Textile Days in Den Bosch?

Op dinsdag 13 en woensdag 14 september vindt de tweede editie van de Circular Textile Days plaats in Den Bosch. Tijdens de eerste editie in 2021 was TexPlus al goed vertegenwoordigd door aanwezigheid van veel partners op de beurs en in het sprekersprogramma. Ook dit jaar zijn we van de partij! Je vindt ons niet alleen op onze eigen TexPlus beursstand, maar ook op het Innovatieforum en bij diverse onderdelen in het programma.

  • Dinsdag 13 september is TexPlus, vertegenwoordigd door Annemieke Koster één van de sprekers bij het ‘Circular Design Lunchcafé’.
  • Jan Mahy geeft namens TexPlus een presentatie tijdens de (besloten) bijeenkomst van de Denim Deal op dinsdag, en geeft op woensdag tijdens de lunch een pitch op het Innovatieforum.

Daarnaast zijn diverse TexPlus partners als spreker of exposant aanwezig op de beurs, waaronder Saxion University of Applied Sciences en Boer Group/Frankenhuis Textielrecycling.

Hopelijk zien we je tijdens deze twee dagen in Den Bosch! Wil je meer weten over het programma? Kijk dan op de website van de Circular Textile Days.